Actieprijs tennis 10-strippenkaart per 1 juli beëindigd.

Vanaf 1 juli gaat de Strippenkaart weer €45,00 kosten. Ook gaan we de regel weer hanteren dat er maximaal twee Strippenkaarten aan iemand wordt verkocht.

De actie was gestart om tijdens een periode van vele beperkingen op sportgebied ons tennispark tegen gereduceerd tarief toegankelijk te maken.

Nu de coronamaatregelen op sportgebied zijn opgeheven worden Strippenkaarten weer ingezet waarvoor ze bedacht zijn: kennismaken met tennissen op Tennispark Adegeest en dan besluiten of je lid wilt worden.

 

Dat de actie voorzien heeft in de behoefte blijkt wel uit het feit dat er zo’n 140 verschillende personen toegang tot de reserveringsapp hebben gekregen na aanschaf van een Strippenkaart.

Iedereen die nu via een Strippenkaart tennist heeft nog de ruimte om één kaart aan te schaffen. Alle tijdens de actie verkochte kaarten zijn tot 31-12 geldig.  Vanaf 1 juli aangeschafte kaarten zijn 6 maanden geldig.

 

Onze toernooicommissie biedt iedereen die een Strippenkaart heeft aangeschaft de kans de krachten te meten met gelijken op onze jaarlijkse Clubkampioenschappen. Dit toernooi wordt gespeeld van zaterdag 28 augustus tot aan de finales op zondag 12 september.

 

Een fijne tenniszomer toegewenst!