De KNLTB ClubApp

De KNLTB ClubApp

Tennispark Adegeest gebruikt de KNLTB ClubApp om digitaal te reserveren. Hierdoor wordt de toestroom van spelers naar het park gereguleerd, zodat wachttijden en groepsvorming op het park worden voorkomen. Ervaringen met de ClupApp tijdens eerste maanden laten zien dat het prettig is om vooraf te reserveren en daardoor zeker te zijn van het tijdstip van spelen. De app zal daarom gebruikt blijven worden, ook als het coronavirus verslagen is.

De toegang tot de ClubApp wordt verzorgd door de Ledenadministratie. De ClubApp is een onderdeel van het KNLTB Club pakket dat wij gebruiken voor onze ledenadministratie.

Vooraf reserveren is verplicht

Iedereen moet digitaal reserveren om te kunnen spelen. Tijdens de coronaperiode worden geen uitzonderingen gemaakt. Het is voor al onze leden mogelijk om digitaal te reserveren.
Ook als je zelf niet de KNLTB ClubApp geïnstalleerd hebt kunnen je tennismaatjes je vinden in de lijst met spelende leden om voor jou te reserveren. Ook de houders van een strippenkaart krijgen toegang tot KNLTB ClubApp. Zij dienen bij aanschaf een e-mail te sturen naar de ledenadministratie met hun voornaam, achternaam en geboortedatum.

E-mail vanuit de KNLTB Club

De ClubApp verstuurt automatische e-mails die verband houden met je reserveringen of als je het wachtwoord wilt instellen. Daarnaast worden handmatige e-mails met mededelingen van bestuur, parkbeheerder, toernooicommissie etc. via de ClubApp verstuurd. Een juist e-mailadres is dus belangrijk. De automatische e-mails vanuit KNLTB Club hebben als afzender Tennispark Adegeest Voorschoten, eenmalige handmatige mails hebben als afzender clubinfo@knltb.mail.

Aanmelden voor de ClubApp

Instructies voor het installeren van en inloggen met de KNLTB Club App staan op een aparte pagina op deze site.  Om in te loggen gebruik je het Clublidnummer. Clublidnummers worden aan nieuwe leden verstrekt zodra hun inschrijving compleet is. Bondsleden hebben de keuze of ze hun Bondsnummer of hun Clublidnummer gebruiken. Er is geen verschil in de werking tussen beide nummers.

Zorg ervoor dat je het eigen unieke Clublidnummer goed bewaart inclusief je wachtwoord. Bondsnummers zijn terug te vinden op de door de KNLTB verstrekte KNLTB-pas. Op de nieuw spelerpassen zal  het Clublidnummer voortaan vermeld worden. Het Clublidnummer vervangt het vroegere lidnummer.

Voor al je vragen over digitaal reserveren stuur je een mail naar ledenadministratie@tennispark-adegeest.nl