Sponsorcommissie

Sponsoring bij Tennispark Adegeest

 

Tennispark Adegeest is een no-nonsense tennisclub in Voorschoten waar zowel de recreatieve speler, de fanatieke competitiespeler als de jongste tennisser uitstekend terecht kunnen. Naast het tennissen spelen ook de randactiviteiten, saamhorigheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid een belangrijke rol.

 

In 2017 is er een geheel nieuw houtskelet clubhuis aangelegd met alle moderne faciliteiten waaronder kleedkamers en een gezellige bar Het gebouw is licht en geeft zicht op alle banen ook is beschikt het over  een ruim buiten terras met overkapping mogelijkheden, dat geheel op het zuiden en centraal ten opzichte van banen 1 t/m 3 is gesitueerd.

 

In 2018 zijn er 8 nieuwe Probounce all-weather zandkunstgras tennisbanen + 1 minibaan (KNLTB oranje) aangelegd. Hiermee is de continuïteit en kwaliteit van de faciliteiten van tennispark Adegeest voor de lange termijn gewaarborgd. Voor de toekomst heeft Adegeest nog de ambitie om de bestaande baan verlichting te baan vervangen door LED kwaliteit.

 

Tennispark Adegeest probeert zoveel mogelijk bedrijven en organisaties te betrekken bij het tennispark. De bijdrage van de sponsor zorgt er mede voor dat Tennispark Adegeest kan blijven functioneren als aanbieder van sportieve- en sociale ontspanningsfaciliteiten.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om te sponsoren. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

– een tennis (wind) doek langs een der banen;

– een advertentie, een banner op onze website;

– het sponsoren van een “tennisbal” rond het bord bij onze entree;

– of sponsoring van (of bij) een van onze toernooien.

Maar ook een pakket ‘op maat’ behoort tot de mogelijkheden ook kunt u in overleg met uw bedrijf gebruik te maken van de faciliteiten van Adegeest, zoals clubhuis, tennisbanen en ook verzorging van bijvoorbeeld tennisclinics voor zowel personeel -als relatie evenementen is mogelijk.

 

Wij luisteren goed naar uw wensen en komen dan met een aantrekkelijk aanbod. Geïnteresseerd in een van bovengenoemde mogelijkheden? Neem dan met contact met:

Penningmeester Bas Norel: tel (06) 444 04 588

Parkbeheerder Henny Rodenburg: tel (06) 5353 8274

Bestuurslid Cees Rietmulder: tel (06) 310 444 76