Lid worden

Lid worden van de gezelligste tennisvereniging van Voorschoten en omstreken is een verrijking voor je sociale en sportieve leven.

Op ons park geen verplichte bardiensten, er staan vriendelijk barmedewerkers voor je klaar die de weg weten op het park.

We tennissen op all weather kunstgrasbanen waardoor in principe het hele jaar rond getennist kan worden van ’s ochtends 9.00 uur tot ’s avonds 23.00 uur. In de weekenden tot 18.00 uur.

Het tennisseizoen loopt van 1 april tot 31 maart. Bij latere instroom in het seizoen wordt de te betalen contributie pro rata berekend. 

Je hebt de keuze uit de volgende abonnementen:
  • Weekkaart: het hele jaar tennissen gedurende de openingstijden.
  • Dagkaart: het hele jaar tennissen op de doordeweekse dagen van 9.00 tot 18.00 uur.
  • Jeugdkaart t/m 17 jaar (peildatum 1 april)
  • Minikaart t/m 10 jaar (peildatum 1 april)
Van alle genoemde abonnementen is een Zomerkaart versie. Deze is geldig van 1 april t/m 1 oktober.
Prijzen:
Kaart Jaarkaart Zomerkaart
Weekkaart€258 €159
Dagkaart €210 €114
Jeugdkaart €165 €103
Minikaart €106 €53
  • Zwerfkaarten zijn geldig in de maanden juni, juli en augustus, alle dagen, alle tijden. Kosten €62.
  •  Bij het afsluiten van een abonnement gedurende het seizoen wordt €10 administratiekosten in rekening gebracht.

Potentiele nieuwe leden die willen weten of tennissen op ons park iets voor hun is kunnen een strippenkaart aanschaffen waarmee 10x getennist kan worden. Kosten €50 en alleen bij de bar verkrijgbaar.

 

Abonnementen worden jaarlijks automatisch verlengd. Opzeggingen en abonnementswijzigingen dienen voor 1 maart via e-mail doorgegeven te zijn. E-mail naar ledenadministratie@tennispark-adegeest.nl

Bij de jaarlijkse abonnementsverlengingen worden betaalverzoeken in de eerste week van maart verzonden.

Wij maken gebruik van de diensten van ClubCollect voor het verzenden van onze betaalverzoeken en het incasseren van de verschuldigde bedragen. Betalingsverzoeken worden naar het e-mailadres dat in onze ledenadministratie bekend is.

Vooraf reserveren verplicht. Reserveren van een baan alleen via de KNLTB ClubApp. Nieuwe leden ontvangen na betaling een Clublidnummer waarmee je de app kan activeren. Bij het verlopen van een abonnement wordt de reserveringsmogelijkheid geblokkeerd.