Lid worden

Lid worden van de gezelligste tennisvereniging van Voorschoten en omstreken is een verrijking voor je sociale en sportieve leven.

Op ons park geen verplichte bardiensten, er staan vriendelijk barmedewerkers voor je klaar die de weg weten op het park.

We tennissen op all weather kunstgrasbanen waardoor in principe het hele jaar rond getennist kan worden van ’s ochtends 9.00 uur tot ’s avonds 23.00 uur. In de weekenden tot 18.00 uur.

Het tennisseizoen loopt van 1 april tot 31 maart. Bij latere instroom in het seizoen wordt de te betalen contributie pro rata berekend. 

Je hebt de keuze uit de volgende abonnementen:

  • Jaarkaart: het hele jaar tennissen gedurende de openingstijden.
  • Dagkaart: het hele jaar tennissen op de doordeweekse dagen van 9.00 tot 18.00 uur.
  • Jeugdkaart t/m 17 jaar (peildatum 1 april)

Prijzen:

KaartTarief
Jaarkaart tennis senioren€275,00
Jaarkaart padel senioren€250,00
Jaarkaart (combi) tennis en padel senioren€325,00
Jaarkaart (combi) tennis en padel jeugd t/m 17 jaar€185,00
Dagkaart tennis€235,00
Dagkaart (combi) tennis en padel€285,00
Zomer Challenge Tennis
van 1 juni tot 1 oktober
€100,00
Strippenkaart 10 keer tennis€70,00
Introducee tennis of padel€7,50
  •  Bij het afsluiten van een abonnement gedurende het seizoen wordt €10 administratiekosten in rekening gebracht.
  • Strippenkaart: potentiële nieuwe leden die willen weten of tennissen op ons park iets voor hun is kunnen een strippenkaart aanschaffen waarmee 10 keer getennist kan worden. Dit geldt niet voor padel. De strippenkaart kun je kopen bij de bar van het clubhuis.
  • Introducé: ben je lid en wil je een keer spelen met iemand die geen lid is van onze vereniging? Dat kan onder de noemer introducé. Voor tennis en padel geldt:
    – 1 introducé per baan van ma. t/m vr. vanaf 16.00 uur.
    – 2 introducees per baan van ma. t/m vr. tot 16.00 uur en in het weekend tot 18.00 uur. 

 

Abonnementen worden jaarlijks automatisch verlengd. Opzeggingen en abonnementswijzigingen dienen voor 1 maart via e-mail doorgegeven te zijn. E-mail naar ledenadministratie@tennispark-adegeest.nl

Bij de jaarlijkse abonnementsverlengingen worden betaalverzoeken in de eerste week van april verzonden.

Wij maken gebruik van de diensten van ClubCollect voor het verzenden van onze betaalverzoeken en het incasseren van de verschuldigde bedragen. Betalingsverzoeken worden naar het e-mailadres dat in onze ledenadministratie bekend is.

Vooraf reserveren is verplicht. Reserveren van een baan kan alleen via de KNLTB ClubApp. Nieuwe leden ontvangen na aanmelding een bondsnummer waarmee je de app kan activeren. Bij het verlopen van een abonnement wordt de reserveringsmogelijkheid geblokkeerd.