Competities

Interne competities

Leden van de club kunnen deelnemen aan de competitie door zich in te schrijven voor de onderdelen Damesdubbel, Herendubbel, Gemengd dubbel en het Enkelspel. Per onderdeel worden poules samengesteld op basis van speelsterkte. Gedurende enkele maanden maak je onderling afspraken wanneer een wedstrijd te spelen. Er is een zomercompetitie en een  wintercompetitie. De inschrijving verloopt digitaal via www.toernooi.nl.

Contact:toernooicommissie@tennispark-adegeest.nl

Jeugdcompetitie

Speciaal voor de jonge spelers die les hebben wordt er een competitie georganiseerd in samenwerking met de tennisleraar. Dit is vooral bedoeld om wedstrijdervaring op te doen en het geleerde in de praktijk te brengen. Inschrijving verloopt door je op te geven bij de tennisleraar en/of de Toernooicommissie.

 

Contact: toernooicommissie@tennispark-adegeest.nl

KNLTB competities

Leden kunnen deelnemen aan de vanuit de KNLTB georganiseerde tennis en padel competities. Er bestaat een voorjaars- en een najaarscompetitie in verschillende vormen en op verschillende vaste dagen. Competitie spelen biedt jou als padel of tennisspeler veel gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Daarnaast ontwikkel je ook nog eens verder vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. Voor uitgebreide informatie over de verschillende competities kun je terecht op de site van de KNLTB:

Wil je een team aanmelden of meer informatie dankun je contact opnemen met de secretaris van de TV Voorschoten.

Contact: info@tvvoorschoten.nl

 

Voor de actuele competitiestanden klik hier