Competities

Interne competities

Leden van de club kunnen deelnemen aan de competitie door zich in te schrijven voor de onderdelen Damesdubbel, Herendubbel, Gemengd dubbel en het Enkelspel. Per onderdeel worden poules samengesteld op basis van speelsterkte. Gedurende enkele maanden maak je onderling afspraken wanneer een wedstrijd te spelen. Er is een zomercompetitie en een  wintercompetitie. De inschrijving verloopt digitaal via www.toernooi.nl.

Contact:toernooicommissie@tennispark-adegeest.nl


Regiocompetitie

Sinds 2016 wordt er in de maanden december t/m begin maart een regionale competitie georganiseerd i.s.m. TV Forescate, TV Stevenshof en TV Zuid-West. Teams bestaande uit 2 personen kunnen zich hiervoor aanmelden (Damesdubbel, Herendubbel, Gemengd dubbel). De inschrijving verloopt digitaal via www.toernooi.nl (de inschrijving opent jaarlijks medio september). Nadat er poules gevormd zijn op speelsterkte, wordt er gedurende de wintermaanden maximaal 6 keer gespeeld. Waar en op welke dagen dat is, wordt door de competitie-organisatie geregeld.

Contact: toernooicommissie@tennispark-adegeest.nl


KNLTB competities

De leden, die tevens KNLTB-lid zijn van de TV Voorschoten, kunnen deelnemen aan de vanuit de KNLTB georganiseerde competities. Er bestaat een voorjaars- en een najaarscompetitie in verschillende vormen en op verschillende vaste dagen. Voor uitgebreide informatie kun je terecht op de site van de KNLTB. Om een team aan te melden en voor meer informatie, kun je contact opnemen met de secretaris van de TV Voorschoten.

Contact: info@tvvoorschoten.nl


Jeugdcompetitite

Speciaal voor de jonge spelers die les hebben wordt er een competitie georganiseerd in samenwerking met de tennisleraar. Dit is vooral bedoeld om wedstrijdervaring op te doen en het geleerde in de praktijk te brengen. Inschrijving verloopt door je op te geven bij de tennisleraar en/of de Toernooicommissie.

Contact: toernooicommissie@tennispark-adegeest.nl