Toernooien

Interne toernooien

Clubkampioenschappen, maart-april en augustus-september

Twee keer per jaar wordt er, speciaal voor de eigen leden, een intern toernooi georganiseerd. In het voorjaar (maart-april) is dat voor de onderdelen Damesdubbel en Herendubbel. Na de zomer (augustus-september) worden de onderdelen Gemengd dubbel en Enkel gespeeld. Per onderdeel worden poules samengesteld op basis van speelsterkte. Na de poulefase stromen de winnaars door naar een afvalschema met uiteindelijk een finale op de laatste dag van het toernooi. De inschrijving verloopt digitaal via www.toernooi.nl.

Contact: toernooicommissie@tennispark-adegeest.nl

 

KNLTB

Open toernooi oktober-november

Sinds 2014 wordt er in de laatste week van het KNLTB-zomerseizoen (week 44) een open toernooi georganiseerd op het tennispark.  Iedereen die KNLTB-lid is mag zich via www.toernooi.nl hiervoor inschrijven ongeacht bij welke vereniging hij of zij lid is. Er kan worden ingeschreven voor de onderdelen Damesdubbel, Herendubbel of Gemengd dubbel in de leeftijdscategorie 25+.

Contact: toernooicommissie@tennispark-adegeest.nl

Medio september

Uitwisselingstoernooien

Geregeld vinden er ééndaagse/tweedaagse toernooien plaats waarbij wij het mogen opnemen tegen een team van een vereniging uit de directe omgeving. Voorbeelden daarvan zijn de TV Stevenshof en TV Forescate. Ook hebben we het een aantal keer op mogen nemen tegen verenigingen uit Leidschendam. De deelname hieraan gebeurt op uitnodiging. Dit vanwege het moeten samenstellen van een uitgebalanceerd team op speelsterkte. Mocht je belangstelling hebben hieraan deel te nemen, neem dan contact met ons op.

Contact: toernooicommissie@tennispark-adegeest.nl

 

For Girls Only

De naam zegt het al. dit ééndaagse toernooi is toegankelijk voor alle vrouwelijke leden en eventueel introducees. Naast het spelen van een aantal korte wedstrijden is er plaats voor lekker eten, drinken en een diversiteit aan leuke dingen voor de ladies.
De inschrijving verloopt middels een t.z.t. beschikbaar gestelde lijst op het prikbord bij het clubhuis.

Contact: toernooicommissie@tennispark-adegeest.nl

Dunlop tennisballen

Tijdens de interne en open toernooien spelen wij op tennispark Adegeest met de Dunlop Fort Max KNLTB tennisbal. Dit is de door de KNLTB uitgeroepen officiële wedstrijdbal.