Tennis 10-strippenkaart

De Tennis 10-strippenkaart (kortweg Strippenkaart) is oorspronkelijk bedoeld om degenen die willen weten of tennissen een sport voor hen is een kans te geven dit uit te proberen. 

Nu er door corona vele beperkingen zijn op het gebied van sport, en tennissen nog wel is toegestaan willen we ons mooie tennispark graag nog toegankelijker maken. Daarom zijn de regels voor het gebruik van een dergelijke kaart tijdelijk versoepeld. 

De bestaande beperking van maximaal twee keer een strippenkaart aanschaffen en daarna overstappen op een abonnement (als je besluit door te gaan met tennissen) is tijdelijk opgeheven. 

En om de drempel nog meer te verlagen is ook de prijs tijdelijk verlaagd en kost een strippenkaart geen 45 euro maar 39 euro.

Nadat het bestuur besloten heeft dat deze corona-gerelateerde actie beëindigd wordt, zullen Strippenkaarthouders daarvan via e-mail / de website / aankondiging op informatiebord in clubhuis op de hoogte worden gebracht en zijn kaarten vanaf dan nog 6 maanden geldig. Dat geldt ook voor de kaarten die voor de start van deze actie zijn gekocht. 

Vanaf de beëindiging actie zal de regel van maximaal twee verkochte kaarten per persoon weer gaan gelden, waarbij ook de tijdens de actie verkochte kaarten meetellen. 

De kaart is te verkrijgen in het clubhuis aan de Weddeloop 4 in Voorschoten. De openingstijden van het clubhuis zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur. In de weekenden van 9.00 uur tot 13.30 uur.

Tennissen op het park kan op alle doordeweekse dagen van 9.00 tot 22.00 uur en in de weekenden van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Een kaart wordt op naam verkocht en is NIET overdraagbaar.

Als je gaat tennissen is vooraf digitaal reserveren verplicht. Niet digitaal gereserveerd is geen toegang tot het park!

We gebruiken de KNLTB ClubApp om te reserveren. Instructies hoe deze te installeren en hoe er gereserveerd moet worden vind je op onze site onder het kopje Digitaal Reserveren. Na aanschaf van de kaart stuur je een mail naar: ledenadministratie@tennispark-adegeest.nl

met daarin het nummer van je kaart, je voor- en achternaam, telefoonnummer en je geboortedatum. Het e-mailadres dat je gebruikt om de mail mee te versturen wordt, samen met de andere gegevens, gebruikt om je te registreren. Je ontvangt een bevestiging via e-mail met daarin een persoonlijk nummer dat je nodig hebt om de ClubApp te installeren.

Eerst kaart af laten tekenen dan pas de baan op!

Een strippenkaart wordt per keer ‘afgestempeld’ door de dienstdoende barmedewerker en als je besluit dat je samen met iemand anders komt tennissen die ook geen lid is, kan deze op jouw strippenkaart meeliften en kost het je twee strippen. Ook dan geldt: de introduceé van tevoren aanmelden via de KNLTB ClubApp.