Tennis 10-strippenkaart

De Tennis 10-strippenkaart (kortweg Strippenkaart) is bedoeld om degenen die willen weten of tennissen een sport voor hen is een kans te geven dit uit te proberen op Tennispark Adegeest.

Er geldt wel de volgende regel: de Strippenkaart kun je maximaal 2 keer aanschaffen. Daarna neem je een besluit over het wel of niet aanschaffen van een abonnement.

We bieden de Strippenkaart aan voor een hele vriendelijke prijs. Een Tennis 10-strippenkaart kost je 70 euro en is na aanschaf 12 maanden geldig. Een kaart wordt op naam verkocht en is niet overdraagbaar.

Na aanschaf gegevens doorgeven om te kunnen reserveren!

Als je gaat tennissen is vooraf digitaal reserveren verplicht. 

We gebruiken de KNLTB ClubApp om te reserveren. Instructies hoe deze te installeren en hoe er gereserveerd moet worden vind je op onze site onder het kopje Digitaal Reserveren. 

Na aanschaf van de Strippenkaart stuur je een mail naar: ledenadministratie@tennispark-adegeest.nl met daarin 

  • je voor- en achternaam
  • je adres en woonplaats
  • je telefoonnummer 
  • je geboortedatum. 

Het e-mailadres dat je gebruikt om de mail mee te versturen wordt, samen met de andere gegevens, gebruikt om je te registreren. Je ontvangt een bevestiging via e-mail met daarin een persoonlijk nummer dat je nodig hebt om de ClubApp te installeren.

Eerst kaart af laten tekenen dan pas de baan op!

Een strippenkaart wordt per keer ‘afgestempeld’ door de dienstdoende barmedewerker en als je besluit dat je samen met iemand anders komt tennissen die ook geen lid is, kan deze op jouw strippenkaart meeliften en kost het je twee strippen. Ook dan geldt: de introduceé van tevoren aanmelden via de KNLTB ClubApp.

De kaart is te verkrijgen in het clubhuis aan de Weddeloop 4 in Voorschoten. De openingstijden van het clubhuis zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 23.00 uur. In de weekenden van 9.00 uur tot 13.30 uur.

Tennissen op het park kan op alle doordeweekse dagen van 9.00 tot 23.00 uur en in de weekenden van 9.00 uur tot 18.00 uur.