Tennispark Adegeest Club van 50 (Cv50)

Club van 50 (Cv50)

Zoals velen van jullie weten hebben we sinds een aantal jaren binnen de Stichting Tennispark Adegeest een Club van 50. Laten we ons even introduceren!

 

In februari heeft de uitgestelde oprichtingsvergadering eindelijk kunnen plaats vinden en zijn de volgende bestuursleden gekozen:

 

• Lia van der Mijn (voorzitter/secretaris)
• Wim Tebbens (penningmeester)
• Pieter van de Laar (lid)

 

 

Zij zijn enthousiast van start gegaan en kunnen melden dat er al 55 balletjes op het tennisracket hangen! Het streven is natuurlijk het racket helemaal vol te krijgen met balletjes!

Wat is het doel van de Club van 50?

Het doel van de Club van 50, ook wel Cv50 genoemd, is om zoveel mogelijk mensen te stimuleren om een balletje te kopen voor € 50,- per jaar. Van de opbrengsten zullen materialen worden aangeschaft welke ten goede komen van alle leden, zowel tennis- als padelleden. Kortom, alle spelers genieten mee van jouw bijdrage!

Wat krijg je ervoor terug?

Namens jou komt er zo’n mooi balletje op het tennisracket (tegenover de kassa) te hangen! De groep leden van de Cv50 heeft het alleenrecht onderwerpen/ideeën in te brengen die tijdens de jaarvergadering worden besproken waarna er door de Cv50 leden gestemd wordt over welk idee zal worden uitgevoerd.

Wie kan er lid worden van de Club van 50?

Uiteraard (oud)leden van Tennispark Adegeest en verder eenieder die onze vereniging een warm hart toedraagt. Dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.

Ben je enthousiast geworden?

Wil je ook een bijdrage leveren en lid worden? Dit kan door een inschrijfformulier in te vullen (digitale versie volgt z.s.m. hier). Lever dit in, dan ontvang je daarna van ons de factuur en kun je direct meepraten en ook jouw ideeën inleveren!

 

Een inschrijfformulier is ook in het clubhuis aanwezig. Vraag hiernaar bij de barmedewerker.

Heb je nog vragen of wil je meer weten?
Lees hier het reglement

Heb je dan nog vragen, schroom niet om ons te benaderen. We gaan graag met je in gesprek!

Zorg dat er ook namens jou zo’n mooi balletje op het tennisracket (tegenover de kassa) hangt!

Club van 50 leden