Nieuws

Girls Only

Speel jij tennis of padel en heb je zin in een gezellige sportieve dag op Tennispark Adegeest? Kom dan naar het ‘Girls Only’ toernooi op zaterdag 1 april. Thema: Flower PowerTijd: 10.45 – 16.00 uurKosten: € 8,00 Inschrijven graag vóór 27 maart a.s op de intekenlijst die hangt in het

Lees meer »

Nieuwjaarswens.

Het bestuur wenst alle leden, medewerkers, beheerders, barpersoneel, commissieleden en sponsoren een goed en gezond 2023 toe. Hierbij nodigen we ook iedereen uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari a.s. van 16.00-20.00 uur. De ontvangst vindt plaats bij de padel banen met glühwein en warme chocomel.

Lees meer »

Mooi kerstboom op padelplein.

De beheerders Hen & Ben hebben na een korte inzamelingsactie onder de leden een fraaie lichtjesboom kunnen kopen, deze staat nu prachtig te stralen op het padelplein. Een ieder die een bijdrage heeft geleverd hartelijk dank en Hen & Ben voor het initiatief. Klasse!

Lees meer »

Voortgang Padel banen.

De aanleg van de padelbanen is bijna afgerond. Het straatwerk is klaar en de beheerders Henny en Ben hebben het terras van mooie plantenbakken en zitplaatsen voorzien. Er is nu echt sprake van de Adegeest Padel Promenade. Zie lees meer voor recente foto’s.

Lees meer »