Nieuws

NIEUWE CORNAREGELS VANAF 25 SEPTEMBER 2021

Het goede nieuws is, dat de 1,5 meterregel niet meer geldt. Derhalve gelden er voor activiteiten buiten, inclusief het terras, geen beperkingen meer. Voor binnenactiviteiten is er een nieuwe maatregel door het kabinet afgekondigd. Deze regel heeft ten doel om zoveel mogelijk het besmettingsgevaar te beperken. In ons geval gaat

Lees meer »

KNLTB competitie.

Sinds vorige week  is de KNLTB competitie weer van start gegaan. Hieraan doen acht Adegeest teams aan mee. Geïnteresseerd? zie lees meer voor de link met de uitslagen, standen en het programma. Zo hoef je niets te missen.

Lees meer »

Tennispark en clubhuis weer geheel geopend.

Vanaf 26 juni vervallen er weer een aantal corona gerelateerde beperkingen en dat heeft ook positieve gevolgen voor onze tennisclub. Er kan vanaf die datum op de doordeweekse avonden weer tot 23.00 uur getennist worden (dit was tot 22.00 uur).

Lees meer »

BESTUURSWISSEL STICHTING TENNISPARK ADEGEEST 2021

Gehinderd door corona (communicatie)problemen is het dan toch eindelijk gelukt om de geplande bestuurswisseling 2021 tot stand te brengen. Deze vond plaats tijdens een gezamenlijke bestuursbijeenkomst in het clubgebouw op 17 mei jl. Hierbij namen we officieel afscheid van – Susanne Rutten; ongeveer 15 jaar bestuurslid, waarvan de laatste 6

Lees meer »

Rackettrekken weer van start!

Rackettrekken gaat vanaf woensdag 26 mei weer van start. Wekelijks zal op woensdag vanaf 9 uur door Henny en Astrid het rackettrekken verzorgd worden. Er zijn vijf banen gereserveerd, dus kom gezellig meedoen. Het mag weer!

Lees meer »