Nieuws

Girls Only

Op 1 april 2023 vond de Girls Only dag plaats bij Tennispark Adegeest met het thema “Flower Power”. Het evenement was speciaal gericht op dames die geïnteresseerd zijn in tennis en padel. De weersvoorspellingen waren niet erg optimistisch, maar ondanks dat waren er zo’n 36 enthousiaste deelnemers aanwezig. Na een

Lees meer »

Nieuwjaarswens.

Het bestuur wenst alle leden, medewerkers, beheerders, barpersoneel, commissieleden en sponsoren een goed en gezond 2023 toe. Hierbij nodigen we ook iedereen uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari a.s. van 16.00-20.00 uur. De ontvangst vindt plaats bij de padel banen met glühwein en warme chocomel.

Lees meer »

Voortgang Padel banen.

De aanleg van de padelbanen is bijna afgerond. Het straatwerk is klaar en de beheerders Henny en Ben hebben het terras van mooie plantenbakken en zitplaatsen voorzien. Er is nu echt sprake van de Adegeest Padel Promenade. Zie lees meer voor recente foto’s.

Lees meer »

Boonekamp Open op tennispark Adegeest,

Van woensdag 19 oktober tot en met zondag  30 oktober is tennispark Adegeest aan de Weddeloop 4 in Voorschoten het toneel  van het Adegeest Boonekamp Dubbel Open tennistoernooi 25+. Het aantal inschrijvingen is groot. Dat betekent  zoals het er nu naar uitziet dat  vanaf de aanvang van het toernooi doordeweeks

Lees meer »

KNLTB competitie van start.

Van 17 september t/m 15 oktober, is er weer de KNLTB najaar competitie. Hier doen vijf Adegeest teams aan mee. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld. Hierdoor kunnen er gedurende deze periode op de zaterdagen minder banen beschikbaar zijn.

Lees meer »