Stichting Tennispark Adegeest

Over ons

Stichting Tennis- en padelpark Adegeest is in 1989 opgericht en biedt een mooie plek aan tennisliefhebbers die sportiviteit, plezier en gezelligheid hoog in het vaandel hebben. Het tennispark heeft acht verlichte kunstgrasbanen waar recreatieve en geoefende spelers het hele jaar door kunnen spelen. Aan onze leden bieden wij een gevarieerd programma, er zijn diverse competitiemogelijkheden en de Tennisschool Leiden zorgt voor een kwalitatief goed trainingsaanbod voor iedereen die dat wil.

Diverse vrijwilligers organiseren voor de leden tennisactiviteiten (interne competities, toernooien, rackettrekken etc.) en gezelligheidsevenementen (muziekkwis, klaverjasavond etc.). Ook zijn er zogenaamde open toernooien en wordt er deelgenomen aan de KNLTB voorjaar- en najaarcompetities.

Na een partij tennissen is het goed toeven in ons in 2017 geheel vernieuwde clubhuis of op ons terras. Door de uitstraling, ambiance en een vaste groep barmedewerkers is gezelligheid gewaarborgd. Binnen de stichting tennis- en padelpark Adegeest is er een Tennisvereniging Voorschoten opgericht, die is aangesloten bij de KNLTB. 

  • Het bestuur

Het bestuur van de Stichting Tennis- en padelpark Adegeest is verantwoordelijk voor het bevorderen van de tennis en padel sport en voor het technische en financieel beheer van het park en bestaat uit de volgende personen:

  • Ton van Emmerik; voorzitter, beleidsontwikkeling, externe contacten
  • Bas Norel; penningmeester
  • Cees Rietmulder; facilitair, projecten, sponsoring
  • Chris Brouwer; competitieleider, klachtenbehandeling, padelcommissie
  • Evelien Loose; secretaris, ledenwerving
  • Jolanda Friedhoff-Kneijber; baanbeheer, ledenwerving, contact barmedewerkers.

Voor opmerkingen en vragen inzake de ledenadministratie kun je mailen naar: ledenadministratie@tennispark-adegeest.nl. Voor alle overige zaken: info@tennispark-adegeest.nl 

Park- en clubhuisbeheer

Het park- en clubhuisbeheer wordt uitgevoerd door Henny Rodenburg, die samen met Ben Zonneveld zeven dagen per week met een team van barpersoneel (vaste groep vrijwilligers) zorgen dat alles op orde is om iedereen te ontvangen.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.