Stichting Tennispark Adegeest

Het bestuur

 

Het bestuur van de Stichting Tennispark Adegeest is verantwoordelijk voor het technische en financieel beheer van het park en bestaat uit de volgende personen:

  • Suzanne Rutten, voorzitter
  • Bas Norel, penningmeester
  • Lynda Mulder, secretaris
  • Cees Rietmulder, aandachtsgebied gebouw, banen en sponsoring 

 

Email: info@tennispark-adegeest.nl

 

Over ons

 

Tennispark Adegeest is in 1989 opgericht en staat open voor tennisliefhebbers die sportiviteit, plezier en gezelligheid hoog in het vaandel hebben. Het tennispark heeft acht verlichte kunstgrasbanen waar recreatieve en geoefende spelers het hele jaar door kunnen spelen. Aan onze leden bieden wij een gevarieerd programma, er zijn diverse competitiemogelijkheden en de Tennisschool Leiden zorgt voor een kwalitatief goed trainingsaanbod voor onze leden.

Diverse vrijwilligers organiseren voor de leden tennisactiviteiten (interne competities, toernooien etc.) en gezelligheidsevenementen (muziekkwis, klaverjasavond etc.). Na een partij tennissen is het goed toeven in ons in 2017 geheel vernieuwde tennispaviljoen. Vanwege de uitstraling, ambiance en vrolijke barmedewerkers is gezelligheid gewaarborgd.

 

Park- en clubhuisbeheer


Het park- en clubhuisbeheer wordt uitgevoerd door Henny Roodenburg die samen Ben van Zonneveld zeven dagen per week met een team van barpersoneel (vrijwilligers) voor iedereen klaar staan