Terugblik & foto’s open toernooi

De ballen zijn er helemaal klaar mee en na vele klappen te hebben ontvangen onder diverse omstandigheden zoals zon, regen en wind mogen ze nu uitrusten en opdrogen om vervolgens in een  andere activiteit ingezet te kunnen worden.

Ook de TC leden mogen nu even van hun welverdiende rust gaan genieten voor zij zich weer gaan inspannen voor een volgend evenement.

 

Na het nodige voorwerk voor het Adegeest Open 2019 van Roger zijn we als TC met erg veel enthousiasme op 23 oktober 2019 gestart met ons toernooi .

Elke dag werden er veel spannende wedstrijden gespeeld en ook het publiek liet het niet afweten, overal kwamen mensen vandaan om hier zoveel mogelijk van te genieten.

 

Op vrijdagavond 1 november  heeft men ook nog van een gezellige feestavond genoten.

Na  alle gespeelde poule wedstrijden werden in sommige poules nog kwartfinales gespeeld waarna de halve finalisten bekend werden. 

Ook bij de halve finale wedstrijden spatten de vonken er vanaf want er werd  met 200% inzet  gestreden voor de finale plaatsen.

 

3 november : De finaledag begon en de meeste spelers en speelsters waren best een beetje gespannen wat al snel veranderde in positieve energie en de wil om de wedstrijd te winnen.

Tot op het scherpst van de snede is er gestreden door alle spelers en speelsters.

 

Met dank aan alle gezellige en sportieve spelers en speelsters die mee hebben gedaan kijken wij als TC van Adegeest terug op een mooi  toernooi  (dank jullie allemaal hartelijk hiervoor).

 

Wij als TC kijken nu al uit naar Adegeest open 2020 waar we hopelijk jullie allemaal weer terug zien  !!!!!

Onze dank gaat ook uit naar alle leden van Adegeest die hun begrip hebben getoond omdat er gedurende anderhalve week niet vrij gespeeld kon worden.

 

Ten slotte willen we graag het bestuur bedanken voor de gekregen medewerking tijdens het toernooi, het barpersoneel voor het verzorgen van de innerlijke mens zo ook de koks voor de heerlijke maaltijden en alle andere die hier en daar de nodige hand en span diensten hebben verricht, want zonder jullie zou het toernooi nooit zo geweldig zijn geslaagd.

 

Met hartelijke groet,Ge, Rob, Nicole, Ed en Roger.

 

Onderstaand in willekeurige volgorde de foto;s van alle finalisten. (klik op de foto voor groter formaat)