Padel clinic zeer geslaagd

Afgelopen zaterdag was er de padel kennismaking bij de buren van tennis en padelclub Zuidwest uit Leiden. Zie lees meer.

Een grote groep van Adegeest deelnemers die zich hadden opgegeven werden in 2 sessies verdeeld en kregen van de trainers de eerste padel beginselen uitgelegd en konden zo kennis maken met de nieuwe vorm van de tennissport.

 

Zie bijgaande video’s

 

 

Na afloop van de clinic kon iedere deelnemer een enquêteformulier invullen. Daar is gretig gebruik van gemaakt! De uitslag duidt bijna unaniem erop dat degene die het spelletje uitgeprobeerd hebben zeer enthousiast zijn.

 

Afsluitend was er nog een drankje en hoorde we diverse deelnemers plannen maken om vaker een baan te huren bij Zuid-West totdat de banen bij ons er zijn. (Een baan huren kost bij TPV Zuid-West €20 voor een uur en als je geen racket hebt kan je deze huren en kost dat €5 per racket). Zie bijgaande link  

 

Met grote dank aan de trainers voor de lessen en  de gastvrijheid van het bestuur, en (bar) medewerkers van Zuid-West en dat ze hun kennis over het bouwen van de banen en het introduceren ervan binnen de club, met ons hebben gedeeld.

 

Bestuur Stichting Tennispark Adegeest.