Fantastische jubileumdag, zie verslag + foto’s

In 2019 bestaat Adegeest 30 jaar. Om dit te vieren hebben wij op 15 september jl. een jubileum dag georganiseerd voor jong en oud. Diverse teams van Adegeest leden met familie en vrienden hadden zich ingeschreven om mee te doen aam deze actieve, sportieve en gezellige dag.

 

Naast het tennis behendigheid spel, de service snelheidsmeter was er ook een dartbaan een formule 1 simulator op het Zandvoort circuit met Adegeest bocht en twee zogenaamde teambuilding parcours. Ook was er nog een flipper parcours met flipperkast, maar deze liet ons helaas al snel in de steek vanwege een technisch mankement.  Dit mocht echter de pret niet drukken. 

 

De zonovergoten dag begon met om 10,00 uur met ontvangst en koffie en gebak en na een korte uitleg ging ieder team op een parcours aan de slag. Om 12.00 uur was er een heerlijke lunch en van 13.00 uur ging men weer aan de slag.

Om 15.00 uur klonk het laatste eindsignaal en werd de dag afgesloten met de prijsuitreiking.Bijna ieder team wist wel een onderdeel te winnen of een snelste tijd of score te realiseren. 

De echte winnaars waren de jongste deelnemers, die fanatiek en met heel veel plezier samen aan alle activiteiten meededen. Zij ontvingen dan ook allemaal de winnaars medaille.

 

Hierbij bedanken we Bertina, Paul, Nicky voor de organisatie, alle teams voor hun sportieve en enthousiaste deelname. Ook de diverse scheidsrechter bij de parcours hartelijk dank en uiteraard de beheerders Ben & Henny en bardames voor de uitstekende verzorging. Het was een mooie en geslaagde dag. Op naar de volgende 30!