Belangrijk bericht

Van woensdag 21 oktober tot en met zondag 1 november is tennispark Adegeest weer het toneel voor het Adegeest Boonekamp Dubbel Open 25 + .

Van de KNLTB hebben  wij toestemming gekregen dit toernooi  te organiseren en de toernooicommissie  heeft de organisatie alweer opgepakt.

 

Inschrijven is  t/m 11 oktober a.s. mogelijk.

 

Bij de organisatie van dit toernooi zullen wij de corona maatregelen van het RIVM in acht nemen. Een van de maatregelen , die wij alvast kunnen melden is, dat het toernooi zonder toeschouwers, behoudens de finale-wedstrijden op zondag 1 november,  zal worden gespeeld. Jammer, maar de huidige situatie geeft ons geen andere keuze.

 

Wij zullen er naar streven om  – ondanks alle maatregelen –  een zo gezellig  mogelijk en veilig toernooi af te kunnen werken. Om de veiligheid van deelnemers en barpersoneel zoveel mogelijk te kunnen waarborgen, doen wij een beroep op onze leden om onze vereniging  hier in bij te staan. Kortom, wij hebben wat helpende handen nodig van onze leden bij het handhaven van de nodige maatregelen. Als u ons hierbij wilt helpen, graag. Laat  ons even weten of u hiervoor beschikbaar bent.

 

Dit kan door je bij een van de leden van de TC aan te melden of per email aan:

toernooicommissie@tennispark-adegeest.nl

 

Alvast bedankt en met groeten

Toernooicommissie