Adegeest Boonekamp Padel Open & Tennis Dubbel Open 2024

Dubbel toernooispektakel op Adegeest: Padel Open & Tennis Dubbel Open 2024

Tennis en padeltoernooi

Goed nieuws voor alle padel- en tennisliefhebbers! Tennis- en Padelpark Adegeest organiseert aan het einde van het seizoen twee grote toernooien gelijktijdig. Doe mee, ontmoet andere spelers, verbeter je spel en beleef een sportieve gezellige week!

Padel Open: Met dank aan de KNLTB mogen we een tweede padeltoernooi organiseren! Het Adegeest Boonekamp Padel Open 2024 vindt plaats van zaterdag 19 oktober tot en met zondag 27 oktober. 

Om aan alle wedstrijden te kunnen voldoen, starten we al een week eerder, op woensdag 16 oktober. Voor deze aanloopdagen kun je onbeperkt verhinderingen opgeven. Vanaf maandag 21 oktober tot en met vrijdag 25 oktober mag je maximaal één volledige speeldag als verhindering opgeven.

Tennis Dubbel Open: Ook voor de tennisliefhebbers is er genoeg te beleven! Het Adegeest Boonekamp dubbel open 2024 wordt gehouden van maandag 21 oktober tot en met zondag 27 oktober. Ook hier zijn er aanloopdagen van woensdag 16 oktober tot en met zondag 20 oktober.

Er wordt gespeeld in de categorieën DD, HD en GD, voor speelsterkte 4, 5, 6, 7 en 8. Net als bij het padeltoernooi kun je voor de aanloopdagen onbeperkt verhinderingen opgeven. Vanaf maandag 21 oktober tot en met vrijdag 25 oktober mag je maximaal één volledige speeldag als verhindering opgeven.

Let op: De koppels dienen de beschikbaarheid goed op elkaar af te stemmen.

Doe mee! Of je nu een ervaren speler bent of net begint, iedereen is van harte welkom om mee te doen aan deze geweldige toernooien. Schrijf je snel in, want de inschrijving voor beide toernooien sluit op 13 oktober.

Voor meer informatie over onze toernooien klik hier. Wij kijken uit naar jullie deelname!

 

De toernooicommissie

Tennis- en Padelpark Adegeest