1e Padeltoernooi Adegeest

Het toernooi kan beginnen…

Het eerste interne padeltoernooi op Sportpark Adegeest was een groot succes! Er hadden zich maar liefst 48 deelnemers aangemeld, en die hebben we geprobeerd zoveel mogelijk op speelsterkte in te delen. Wat dat betreft waren er een paar foutjes ingeslopen misschien, maar je moet ergens mee beginnen.

Zaterdag 15 juli om 11.00 uur begon de eerste partij tussen Wim Tebbens/Jan Willem Vreebrug en Tjerk Douma/Niels Konings. (Uitslag niet belangrijk volgens Wim). Het padelplein was feestelijk versierd met ballonnen. Gedurende de week zijn we verwend met hele leuke wedstrijden en verkeerden we in de gelukkige omstandigheid dat de weergoden ons ook goed gezind waren.

Op zaterdag 22 juli werden uiteindelijk de finales gespeeld. De in vele getalen aanwezige toeschouwers zagen om 12.00 uur Finale poule C Kris Brouwer/Frank van der Heuvel winnen van Seyed Mozafar Niazi en Joran Schouten. Daarna finale poule B waar Geert van der Gevel en Paul van Paassen net te sterk waren voor Pieter van der Laar en Marcel Monker. Tot slot om 14.30 uur versloegen Rick van der Maas en Oscar Spendel, Falco Caminada en Roy Wouters.

We feliciteren hierbij nogmaals de winnaars en bedanken alle andere deelnemers, organisatie en barmedewerkers, die dit toernooi tot een succes hebben gemaakt .

Het is voorbij gevlogen en zeker voor herhaling vatbaar!