Tennispark en clubhuis weer geheel geopend.

Vanaf 26 juni vervallen er weer een aantal corona gerelateerde beperkingen en dat heeft ook positieve gevolgen voor onze tennisclub. Er kan vanaf die datum op de doordeweekse avonden weer tot 23.00 uur getennist worden (dit was tot 22.00 uur).

                                         

Ook het clubhuis en terras mag open blijven totdat de barmedewerker het wel weer mooi vind voor die dag. Er blijven ook nog wel een paar basisregels van kracht, de belangrijkste is: houdt minimaal 1,5 meter afstand! Deze regel geldt overigens niet meer als je aan het tennissen bent.

 

Bezoekers zijn weer welkom, maar s.v.p. registreren via het gastenboek dat bij de ingang van het clubhuis klaar ligt. Het reserveren via de ClubApp blijft. En als je verkouden of anderszins grieperig bent, kom dan niet naar het tennispark.

 

Op het terras en aan de tafels en bar binnen geldt dat 1,5 meter afstand onderling de standaard is. We volgen de horecaregels en deze geven aan dat je een vaste zitplaats hebt. Graag de looprichtingen volgen die in het clubhuis aangegeven zijn, deze helpen om voldoende afstand te bewaren.

 

Er wordt achter de schermen druk gewerkt aan het organiseren van toernooien en andere activiteiten, je wordt geïnformeerd zodra er meer duidelijk is.

 

Veel tennisplezier de komende tijd.