Tennispark Adegeest introduceert “de Tennis 10-strippenkaart”

Vanwege de corona maatregelen liggen bijna alle sporten nagenoeg stil en zitten spelers en teams noodgedwongen thuis. Een van de weinige sporten die binnen de RIVM-maatregelen door de overheid wel is toegestaan is de tennissport.

Tennispark Adegeest aan de Weddeloop 4 in Voorschoten wil daarom iedereen in Voorschoten en omgeving in de gelegenheid stellen om ook gebruik te kunnen maken van de corona “vrijstelling” voor de tennissport en introduceert met de Tennis 10-strippenkaart een unieke, flexibele mogelijkheid om te gaan tennissen zonder lidmaatschap verplichtingen.

 

Deze Tennis 10-strippenkaart kost tijdelijk slechts € 39,00. Tennispark Adegeest bied je hiermee de gelegenheid om met je familie of vrienden lekker op de tennisbaan (binnen de corona maatregelen) actief te zijn. Makkelijker kunnen we het niet maken! Ook is de 10 x tennis-trippenkaart een leuk en sportief decembermaand cadeau.

 

De kaart is te verkrijgen in het clubhuis aan de Weddeloop 4 in Voorschoten. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 en van 18.30 tot 22.00 uur. In de weekenden van 9.00 uur tot 13.30 uur.

Deze actie loopt tot 1 april 2021, de kaart blijft na aanschaf geldig tot uiterlijk 2 maanden na de sluiting van de actie.

 

Voor het aanschaffen en verdere informatie over de spelregels en het gebruik van de strippenkaart verwijzen wij naar het menu lidmaatschap op de homepagina of  klik hier