Onderlinge Adegeester 2023 Gemengd Dubbel

Beste tennisvrienden,

Vanaf donderdag 7 september t/m zondag 10 september 2023 wordt het zogenaamde “Onderlinge Adegeester Tennistoernooi” gemengd dubbel gespeeld. Dit toernooi vervangt de aloude clubkampioenschappen. Wij hebben voor de opzet om het toernooi in 4 dagen te spelen gekozen, om meer wedstrijden in een kortere periode te spelen en dus ook meer deelnemers tegelijkertijd op ons complex te krijgen in de hoop de gezelligheid op en rond de banen te vergroten.
Deelname aan het toernooi is 5 euro (contant te voldoen bij de 1e wedstrijd) en inschrijving is mogelijk t/m 3 september via deze link of via het aanmeldingsformulier achter de bar.
Na het sluiten van de inschrijvingsdatum worden de deelnemende koppels geplaatst in een door de toernooileiding te bepalen speelsterktecategorie.
Het toernooi wordt in een kort tijdsbestek gespeeld, verhinderingen zijn dan ook in principe niet toegestaan. Mocht dit toch een probleem zijn, dan zullen wij in specifieke gevallen proberen om binnen onze mogelijkheden zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de deelnemers.
Er wordt gespeeld op donderdag en vrijdag tussen 19.00 uur en 23.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en poule-indeling is de mogelijkheid aanwezig dat een koppel meerdere wedstrijden per dag speelt. Uiteraard gaan wij hier niet van uit en zullen wij dit zoveel mogelijk tot een minimum beperken.
Deelname is mogelijk voor alle leden van Adegeest, bezitters van een zomer- of 10 rittenkaart en voor de lessers op ons park.

Schrijf je in en ga de sportieve strijd aan met je clubgenoten.

Wij hebben er als toernooicommissie erg veel zin in.
Toernooicommissie Adegeest