Nieuwsflits

Terwijl er een hoop leden op vakantie zijn, gaat het bij tennispark Adegeest gewoon door. Hierbij informeren we u even over de aanstaande activiteiten. 

 

 

Uitwisseling met AMI.

Op 5 september a.s. is de jaarlijks uitwisseling met onze tennisvrienden van AMI uit Leidschendam. Deze editie zijn wij de gastheer, iedere deelnemer speelt op zijn eigen niveau (7/8/9) en je hoeft geen KNLTB lid te zijn.  

Er worden tussen 09.15 en 12.30 uur drie(korte) wedstrijden gespeeld en afgesloten met een (eenvoudige) lunch. Inschrijven voor deelname kan tot 01 september (vol =vol) via het inschrijfformulier op het mededingen bord in het clubhuis. De inschrijfkosten bedragen €7,- Voor meer neem contact op met Piet Hopman (06-29490772) of pc.hopman@kpnmail.nl

 

 

Adegeest Senioren Mix toernooi

Op dinsdag 10 en donderdag 12 september organiseren we weer het gezelligste tennistoernooi van de regio namelijk het Adegeest Senioren Mix toernooi. Ook voor dit toernooi hoef je geen KNLTB lid te zijn. De inschrijving is per mix-koppel waarvan de de dames niet jonger mogen zijn dan 45 jaar en de heren kunnen vanaf 55 jaar deelnemen. 

De kosten bedragen € 44 per koppel en dit incl. 2 lunches en verwennerij. Er worden op beide dagen 3 wedstrijden gemengd dubbel gespeeld. De wedstrijden duren 45 minuten.  Inschrijven kan nog tot 3 septemeber. Voor meer informatie neem contact op met Piet Hopman.

 

 

Adegeest jubileum dag 

Op zondag 15 september a.s. vieren het 30 jarig jubileum met een sportieve en gezellige dag. Voor deze happening hebben zich 10 teams aangemeld. (Inschrijven is niet meer mogelijk) De organisatie is druk aan de slag en begin september volgt meer informatie en het definitieve programma.