Contributie betalen via clubcollect.

De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen Stichting Tennispark Adegeest, namelijk het innen van contributiegelden.

 

 

Beste tennissers van Tennispark Adegeest,

 

Doorgaans is het innen van contributie een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf nu zullen we dan ook gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

 

Voordelen voor jou
Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou. Met ClubCollect kun je kiezen tussen
I-deal betaling of Overschrijving. Kies je voor de Overschrijving dan bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven.
Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de ledenadministratie.

 

Hoe werkt het precies?
ClubCollect is een online facturatiemodule die ons ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Vanaf komend seizoen ontvang je van ClubCollect per e-mail een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina. Op deze persoonlijke betaalpagina kies je, afhankelijk van de instellingen van Tennispark Adegeest welke betaalmethode je gebruikt. Kies je voor Overschrijving dan bepaal je zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven. Op je persoonlijke betaalpagina kan je de factuur inzien of downloaden.

 

Delen van gegevens
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als Stichting Tennispark Adegeest enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, eventueel bankgegevens, telefoonnummer en het te ontvangen betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

 

Tot slot
Wij zijn erg blij met deze stap. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie de penningmeester of ledenadministratie altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staat wij hier altijd voor open.

 

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Stichting Tennispark Adegeest