8e editie Adegeest Boonekamp Dubbel Open 25+ toernooi weer een succes.

Een kortte terugblik van de toernooi commissie op het open toernooi 2021. Zie lees meer.

Na een jaar van afwezigheid is van 20-10-2021 t/m 3-11-2021 het 8e Adegeest Boonekamp Dubbel Open gespeeld..Zo’n 225 deelnemers uit de regio speelden in de speelsterktes 5,6,7 en 8 om de prijzen . Het was aan de enthousiasme van de deelnemers duidelijk te merken dat het verenigingstennis het afgelopen jaar dit soort evenementen heeft moeten missen. 

 

Het eerste weekend begon met prachtig weer, gevolgd door meerdere droge speelavonden met een overvol terras. Vanaf vrijdag  trok een regenfront over ons land, die er voor zorgde dat een aantal wedstrijden moesten worden verzet dan wel finales moesten worden gespeeld in de daarop volgende week. Niettemin kunnen wij als vereniging weer terugkijken op een zeer geslaagd toernooi, ook mede dankzij  de bereidwillige sponsoring en inzet van alle vrijwilligers binnen onze vereniging

 

Het Boonekamp- toernooi heeft inmiddels binnen de regio een goede reputatie opgebouwd en heeft zich ook voor de komende jaren verzekerd van grote deelname aan dit toernooi. De toernooicommissie kijkt al weer uit naar de 9e editie. Op de foto’s alle finalisten.