Welkom bij

Tennisvereniging Voorschoten

Weddeloop 4

2253 ST  Voorschoten

Secretaris: Chris Brouwer (telefoon 06-28525130, voorkeur mail)

Onderwerp: Contributie Tennisvereniging Voorschoten jaar 2018.

Voorschoten, 28 november 2017

Beste tennisvrienden,

Met nog maand te gaan is het jaar 2017 ten einde en neemt het contributiejaar 2018 zijn aanvang.

De contributie voor het jaar 2018 bedraagt  € 24,00 per lid.

Wij verzoeken u vriendelijke doch dringend om de verschuldigde contributie van € 24,00 voor 22 december 2017 over te maken op rekeningnummer NL37SNSB 0926852728  bij de SNS Bank ten name van Tennisvereniging Voorschoten.

Indien wij uw bijdrage op 22 december 2017 niet in ons bezit hebben gaan wij ervan uit dat u het lidmaatschap van onze vereniging en automatisch ook het lidmaatschap van de K.N.L.T.B. niet wenst voort te zetten.

Nieuwe leden kunnen zich ook aanmelden tot 1 mei 2018 naast de 24 euro wordt 1 euro administratiekosten berekend ofwel 25 euro!

Mocht u reeds besloten hebben uw lidmaatschap te willen beëindigen  dan stellen wij het vanzelfsprekend zeer op prijs als u ons hiervan op de hoogte brengt. U hoeft hiermee dus niet te wachten tot 15 december a.s.!!

Hiervoor kunt zich wenden tot Chris Brouwer (telefoon 06-28525130) of Bas Norel (telefoon 071-5619893).

Bij voorbaat vriendelijk dank voor de medewerking.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen op een positieve respons uwerzijds.

Groetend,

Het Bestuur van Tennisvereniging Voorschoten

Tennisvereniging Voorschoten

De Vereniging

Binnen de stichting tennispark Adegeest is er een tennisvereniging Voorschoten opgericht, die is aangesloten bij de K.N.L.T.B. Aan het lidmaatschap van het tennispark Adegeest is namelijk niet automatisch het lidmaatschap van de KNLTB verbonden. Als bespeler van het tennispark Adegeest, bestaat dan ook de mogelijkheid om je aan te melden bij de tennisvereniging Voorschoten. Met dit lidmaatschap ben je in de gelegenheid om deel te nemen aan de zogenaamde opentoernooien, die door het gehele land worden gehouden. In hoofdzaak spelen die opentoernooien zich af gedurende de maanden juni tot en met september en december, van elk jaar. Aan dit lidmaatschap zijn kosten verbonden, aangezien hiervoor speciale pasjes moeten worden aangevraagd bij de K.N.L.T.B. Aan de hand van dit pasje kan men zich inschrijven voor de opentoernooien (zie site www.knltb.nl hierop staan alle toernooikalenders vermeld).

Weddeloop 4
2253 ST Voorschoten
OPENINGSTIJDEN

Clubkampioenschappen 2018