Welkom bij

Tennispark Adegeest

Nieuwsflits Adegeest

A.s. zaterdag 7 december de grote ADEGEEST POP QUIZ .

  

A.s. zaterdag organiseren we een gezellige en leerzame avond voor muziek– en spelletjes liefhebbers. In teams (delen we op de avond in) ga je met elkaar de strijd aan. Er zijn (minimaal) 4 rondes. We zullen de muziekkennis 

 

testen aan de hand van muziekfragmenten. Ook de algemene muziekkennis gaan we testen. Verder zullen we zien of jullie de namen van series en films kunnen raden aan de hand van de tune fragmenten. Tot slot willen we ook namen van artiesten en titels terugzien en eventueel een extra ronde over je songfestival kennis.

Na afloop van de quiz wordt het winnende team bekend gemaakt en zullen we de antwoorden en nummers bespreken en beluisteren. Kortom een gezellige avond vol met muziek uit het heden en verleden. Je hoeft niet bang te zijn dat je geen muziekennis hebt want in teamverband vul je elkaar altijd aan!  Kom dus a.s. zaterdag naar het clubhuis voor een gezellige muziek- en quiz avond. Aanvang 20.00 uur.

 

Zaterdag 21 december Kerstklaverjassen.

 

Op zaterdag 21 december a.s. gaan we weer kerstklaverjassen. Aanvang kaarten 19.30. Kosten € 5.00 p.p. inclusief koffie en snack. Uiteraard ook weer de loterij met mooie prijzen. Geef je op en vermeld je naam op de intekenlijst op het prikbord in het clubhuis.

 

Nieuwjaarsreceptie op  woensdag 01 januari 2014

 

Het bestuur nodigt alle leden vrijwilligers en sponsors uit om op woensdag 01 januari 2014 vanaf 16.00 uur gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe (jubileum) jaar.

 

Weddeloop 4
2253 ST Voorschoten
071-5617001
OPENINGSTIJDEN