Welkom bij

Tennispark Adegeest

Belangrijk bericht ledenadministratie

Vorige week heeft elk Adegeest lid de factuur met begeleidend schrijven, met informatie over de afronding van het lopende seizoen en de aanvang van het volgende seizoen, ontvangen.

Heeft u niets ontvangen? Graag een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zorg ik dat het alsnog in orde wordt gemaakt.

 

Belangrijke data:

  • 1 maart 2019: deze datum dienen opzeggingen en omzettingen van kaarten (schriftelijk) ontvangen te zijn.

  • 15 maart 2019: deze datum dienen de kosten voor de kaart voor het nieuwe seizoen betaald te zijn. Uitzondering hierop is de winterkaart (deze betaling dient uiterlijk 15 september 2019 ontvangen te zijn).

  • 23 en 30 maart 2019: tijdens twee zaterdagmiddagen kunnen de spelerspasjes worden opgehaald in het clubhuis. De pasjes worden niet meer verzonden. U kunt een pasje voor een tennismaatje meenemen, maar dient hiervoor te tekenen.

     

    Waarom ophalen? Het bespaart kosten en ik wil graag met u de gegevens op de ledenlijst controleren en bijwerken. Haalt u een pasje op voor een tennismaatje? Zorg dan dat u de gegevens van het tennismaatje bij u hebt (met name de mailadressen kloppen vaak niet meer).

 

Geef wijzigingen (naam, adres, telefoonnummer, mailadres) tijdig door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lia van der Mijn-Looijesteijn

Weddeloop 4
2253 ST Voorschoten
071-5617001
OPENINGSTIJDEN