Welkom bij

Tennispark Adegeest

Goede voornemens Tennispark Adegeest

Op vrijdag 4 januari 2019 was er weer de zeer druk bezochte traditionele nieuwjaarreceptie van en op tennispark Adegeest. In een overvol clubhuis werden leden, vrijwilligers, en sponsoren ontvangen met een glaasje bubbels en heerlijke oliebollen. Zie lees meer

  

   

 

 

Nieuwjaar toespraak

 

Nadat allen wensen voor het nieuwe jaar waren uitgewisseld nam bestuurslid Cees Rietmulder het woord voor de Nieuwjaar toespraak. 

Eerst was er de teruggeblikt op het afgelopen jaar 2018, Zo werden alle vrijwilligers, medewerkers, commissies en uiteraard de sponsoren hartelijk bedankt voor de wijze waarop zij zich hebben ingezet en hun bijdrage hebben geleverd aan Tennispark Adegeest.

Ook werd iedereen bedankt voor hun begrip en flexibiliteit tijdens de periode dat er niet getennist kon worden in verband met werkzaamheden aan de banen.

Maar dat dit geduld is beloond met prachtige nieuwe banen en hekwerken en een groot aantal nieuwe sponsordoeken werd bevestigd door een luid applaus van de aanwezigen. 

 

Vooruitblik 2019

Vervolgens gaf Rietmulder een vooruitblik naar de plannen en ambities voor 2019, het jaar waarin Adegeest haar 30ste levensjaar ingaat.

Zo zal in februari a.s. worden begonnen met de werkzaamheden en aanleg van een zonnescherm over de gehele lengte van het terras aangrenzend aan het clubgebouw. Hiermee wordt het toch al fraaie terras allen nog maar aantrekkelijker om na het tennissen even na te genieten en andere  wedstrijden te bekijken.

Ook zijn er plannen en wordt er geïnventariseerd wat de middelen en mogelijkheden zijn om voor alle tennisbanen in 2019 de huidige lichtvoorziening te vervangen naar LED verlichting.

Er zijn initiatieven genomen voor het oprichten van een club van 50, Dit initiatief wordt in de komende maanden verder uitgewerkt.

Tot slot wenst Rietmulder iedereen het allerbeste toe voor 2019 en bleven de vele bezoekers nog lang aanwezig op de gezellige en sfeervolle receptie.

 

 

Open Dag

In maart organiseert tennispark Adegeest weer een Open Dag waar heel Voorschoten en omgeving door middel van o.a. gratis tennis clinics en demonstraties kennis kan maken met de tennissport en de fraaie tennis accommodatie centraal gelegen op Spotpark Adegeest.

In de komende periode volgt meer informatie over de open dag zowel via de regionale pers als op de website van tennispark Adegeest.

 

 

Weddeloop 4
2253 ST Voorschoten
071-5617001
OPENINGSTIJDEN