Welkom bij

Tennispark Adegeest

Mooie Adegeest week

De afgelopen week waren er weer twee mooie Adegeest activiteiten. 

 

Allereerst was er de 15e editie van het 55+ senioren toernooi. Twee dagen lang gingen ruim 60 deelnemers de sportieve tennisstrijd met elkaar aan. Dit evenement was weer perfect georganiseerd, zowel qua organisatie, catering en de muzikale omlijsting door Peer tijdens en na de prijsuitreiking. Hierbij bedanken we iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij dit toernooi voor haar/zijn haar bijdrage. 

 

Ondanks de natte weersomstandigheden is de Adegeest Open Dag op zondag 23 september ook een groot succes geworden. Veel geïnteresseerden uit Voorschoten en omgeving brachten een bezoek en konden kennis maken met het fraaie en geheel vernieuwde tennispark. 

 

Het bleef niet alleen bij een bezoek want de ledenadministratie kon een groot aantal 10 x tenniskaarten verkopen en nieuwe leden inschrijven. Helaas kon vanwege de regen de geplande de demonstratiewedstrijd niet doorgaan. In het voorjaar van 2019 houden we weer een open dag. Ook hier iedereen hartelijk dank voor de bijdrage aan de organisatie van de open dag.  

Weddeloop 4
2253 ST Voorschoten
071-5617001
OPENINGSTIJDEN