Welkom bij

Tennispark Adegeest

Stand van zaken nieuwe tennisbanen

Fa Huisman is klaar met de aanleg van de nieuwe tennisbanen en er wordt volop getennist. Het traject is echter nog niet afgerond en de definitieve oplevering moet nog plaatsvinden De periode tussen afronding van de aanleg en eind oplevering heeft een duur van drie (3) maanden. Deze tijd is nodig voor stabilisatie en acclimatisering.

 

U zult gemerkt hebben dat er op dit moment (nog) veel zand op de banen ligt en er kleine oneffenheden (bobbels en kuiltjes) zijn.

Een tussentijdse ronde met Fa Huisman over de banen geeft aan dat we nog geduld moeten hebben en de drie maanden periode moeten respecteren. 

Het zand heeft vanwege de langdurige droogte en weinig regen langer de tijd nodig om zich in de mat te zetten en het egaal krijgen van de banen heeft ook de tijd nodig. De kuiltjes worden bij de oplevering werkzaamheden opgevuld.

 

Het extra slepen met de (harde) borstel om hiermee het indalen van het zand te bespoedigen is ook nog niet toegestaan. Dus graag nog even geduld en uw begrip voor de huidige situatie.

 

 Bestuur Stichting Tennispark Adegeest.

Weddeloop 4
2253 ST Voorschoten
071-5617001
OPENINGSTIJDEN